Nusa Penida

🌴 Bali & Nusa Penida – Island Life

Hai cu noi în Bali și Nusa Penida!

Perioada: 25.09-07.10 2024 (12 nopți)

 • 3 NOPȚI ULUWATU: KARMA KANDARA RESORT 5*
 • 5 NOPȚI UBUD: PITA MAHA RESORT 5*
 • 3 NOPȚI NUSA PENIDA: PENIDA BAMBU GREEN 3*
 • 1 NOAPTE SEMINYAK: VILLA SEMINYAK ESTATE 4*

ZIUA 1/ 25 SEP 2024- SOSIRE DENPASAR/ TRANSFER PRIVAT HOTEL ÎN ULUWATU

Aterizăm pe aeroportul din Denpasar și suntem transferați la hotelul din Uluwatu.

Transfer aeroport-hotel: 17km/30 min

HOTEL KARMA KANDARA 5*/ MIC DEJUN

Vom sosi, cel mai probabil, la ore diferite, în funcție de zborul ales, așa că prima seara va fi una de acomodare. Vom avea timp să ne cunoaștem, să povestim despre călătorii, să luăm cina împreună la hotel și să detaliem programul următoarelor zile. 

ZIUA 2/ 26 SEPT 2024- ULUWATU FULL DAY BEACH HUNTING

După micul dejun, vom porni într-un tur al plajelor din Uluwatu: Nyang Nyang, o plajă superbă și puțin aglomerată, pentru că e mai greu accesibilă. Următoarea plajă va fi Thomas Beach, mai puțin cunoscută și prin urmare, tot puțin aglomerată. E important să știți că programul va fi unul flexibil. Transportul pe insulă presupune multă răbdare (Bali este o insulă faimoasă pentru aglomerația din trafic). Vom face tot posibilul să evităm orele de vârf!

După masă, vom vizita Templul Uluwatu. Apusul îl vom admira aici, în timp ce asistăm la un spectacol unic în lume, Cecak dance. Un dans ancestral ce ne aduce în scena mitologia hindu, renumita poveste Ramayana.

ZIUA 3/ 27 SEPT 2024- ZI DE RELAXARE LA BEACH CLUB

După micul dejun, ne așteaptă o zi la unul dintre cele mai renumite beachclub-uri de pe insulă: Karma Bali. Avantajul nostru este că stam la Karma Kandari, ceea ce presupune acces gratuit și prioritate la facilități. O zi în care ne putem relaxa pe muzică lounge, să luăm primele lecții de surf, să închiriem canoe sau să facem snorkeling (activități opționale).

Înainte de apus, vă invităm la o sesiune de yoga on the cliff, de unde vom putea admira un superb apus de soare. Vă recomandăm experiența, fie că sunteți sau nu pasionați de yoga. Experiența, contextul și peisajul vor face experiența memorabilă.

După ședința de yoga, ne putem relaxa la Ulu Garden, un restaurant renumit pentru atmofera și concertele adhoc.

ZIUA 4/ 28 SEPT 2024 – UBUD HIGHLIGHTS

Dimineața, după micul dejun, facem check out devreme de la hotel și luăm un transfer spre Ubud. Oprire și vizită la Monkey Forrest și Palatul Regal. Prânzul îl vom lua la Zest Ubud iar apoi, la golden hour, vom vizita orezăriile. În orezării vom avea ocazia să facem poze și filmări la renumitele swing-uri, să încercăm tiroliana sau pur și simplu să admirăm peisajul. Retur la hotel și check in.

HOTEL PITA MAHA RESORT 5*/ MIC DEJUN

Hotelul Pita Maha Resort este unul dintre cele mai bine titrate hoteluri din Ubud. Este singurul hotel unde putem lua micul dejun până la ora 16.00.

ZIUA 5/ 29 SEPT 2024- RAFTING PE RAUL AYUNG

Ne trezim dimineața devreme, luăm un mic dejun lejer, pentru că urmează o aventură de 3 ore. Vom fi transferați la centrul rafting, unde, după un scurt instructaj, ne așteaptă o experiență ce nu trebuie ratată: rafting pe râul Ayung. Experiența durează aproximativ 3 ore, după care vom lua prânzul la centrul de rafting. Traseul prin junglă este superb și merită efortul. 

Retur în Ubud și timp liber de explorat stațiunea. Seara, cina la Sayan House, un restaurant fusion între gastronomia indoneziană și japoneză! Cina va fi înainte de apus, pentru că trebuie obligatoriu să vă bucurați de panoramă.

ZIUA 6/ 30 SEPT 2024- CASCADA LEKE LEKE ȘI TIRTA EMPUL

După micul dejun, ne așteaptă o zi lungă dar frumoasă. Începem ziua cu Tirta Empul, templul purificării prin apă. Vom fi martori la chintesența culturii religioase balineze, pentru că este templul unde balinezii de pe insulă vin să se purifice prin apă. Pentru cine dorește să participle la ritual, acum este momentul!

După vizita la templu, ne îndreptăm spre cea mai fotogenică, cascadă a insulei, Leke Leke, unde facem baie, poze și o drumeție prin rain forest până la cascadă.

Seara, cina la hotel (inclusă în preț).

ZIUA 7/ 01 OCT 2024- BALI CULTURE & GASTRONOMY

Nu putem vizita Bali, fără să încercăm un curs de gătit. Cursul de gătit va fi unul original. Un curs care ne va introduce prin gastronomie în cultura locală. Vom culege personal legumele din grădina organică a școlii de gătit.

Înainte de apus, facem o drumeție pe Kampuhan Ridge, de unde se vede superb apusul de soare. Retur la hotel.

ZIUA 8/ 02 OCT 2024- VULCANUL BATUR (OPȚIONAL)/ ZI LIBERĂ ÎN UBUD

Pentru cei ce doresc aventură, vă invităm într-o drumeție epică, la răsărit. Trezirea va fi la ora 3 dimineața, când vom fi preluați de la hotel. Urmează o drumeție de 2-3 ore pe vulcanul Batur, în întuneric. Drumeția este moderată ca dificultate. Vom lua micul dejun pe vârf, în timp ce admirăm răsăritul de soare!

Escalada pe vulcan este condiționată de condițiile meteo. Ghidul ne va confirma cu câteva zile înainte dacă este posibilă.

ZIUA 9/ 03 OCT 2024- NUSA PENIDA

Dimineața, după micul dejun, transfer în portul Sanur de unde vom lua o barcă privată către insula Nusa Penida. Bagajele vor merge direct la hotel, iar noi vom continua turul insulei cu minivan-uri. Atmosfera pe Nusa Penida este una insulară prin definiție, deci pregătiți-vă de viața boemă (the real island life).

Avem o zi plină în care vom vizita renumita Kelingking Beach (în denumire populară, T REX beach, datorată formei sale unice). Vom admira plaja de sus, având în vedere că accesul este dificil și durează mult. Pe lista de obiective avem și cascada Guyangan și Angel’s Billabong.

Transfer la hotel și check in.

HOTEL PENIDA BAMBU GREEN SUITES 3*/ MIC DEJUN

ZIUA 10/ 04 OCT 2024/ TUR INSULA

Începem ziua, după micul dejun, cu snorkeling în renumitul Manta Bay. Faptul că stăm pe insulă vine cu un mare avantaj. Ne trezim dimineața devreme să ajungem la locație înaintea maselor de turiști care vin să facă aici snorkeling. Dacă avem noroc, vom înota cu superbele pisici de mare.

Ziua o vom dedica în exclusivitate pentru snorkeling, plajă și baie. Retur la hotel.

ZIUA 11/ 05 OCT 2024/CELE MAI RENUMITE PLAJE DIN NUSA PENIDA

După micul dejun, vom vizita cele mai renumite plaje din Nusa Penida: Diamond Beach și Atuh Beach. Ambele sunt situate pe coasta de est, dar merită văzute. Accesul pe Atuh este în sine unul aventuros dar merită cu vârf și îndesat.

ZIUA 12/ 06 OCT 2024/ TRANSFER SEMINYAK

După micul dejun, transfer pe insula Bali cu barcă. La sosirea în Sanur, vom fi transferați cu autocarul în Seminyak. Cazare la hotel și timp liber pentru plajă și baie!

HOTEL VILLA SEMINYAK ESTATE 4*/MIC DEJUN

ZIUA 13/ 07 OCT 2024/ TRANSFER LA AEROPORT ÎN DENPASAR ȘI ZBOR SPRE CASĂ

Preț/persoană/sejur în cameră dublă: 2050 EURO

EARLY BOOKING: 10% reducere – 1845 EURO, pentru rezervări până în 10 MARTIE 2024

Pentru a beneficia de reducerea de 10%, avansul de 500 de euro/persoană, trebuie achitat până la data de 10 martie 2024.

PREȚUL INCLUDE:

 • 3 nopți Uluwatu cu mic dejun/ 5*
 • 5 nopți Ubud cu mic dejun/ 5*
 • 3 nopți Nusa Penida cu mic dejun/ 3*
 • 1 noapte Seminyak cu mic dejun/ 4*
 • toate transferurile din program (private)
 • bus cu 2 șoferi și ghid local în limba engleză
 • toate excursiile din program, fără mese
 • rafting Ubud cu prânz
 • intrările la obiectivele turistice
 • o cină în Ubud la hotel
 • transfer privat cu barca pe Nusa Penida
 • excursiile la sol în Nusa Penida cu minivan-uri
 • cooking class
 • biletul la Cecak dance show
 • oră yoga
 • un grup fain cu care împărtășești aceeași pasiune: călătoriile

PREȚUL NU INCLUDE:

 • prânz și cină (mai puțin cele specificate în itinerar)
 • asigurarea medicală sau storno
 • taxă intrare în Bali (10 usd/persoană), în vigoare din 14 februarie 2024
 • taxă viză (35 usd/persoană)
 • zbor internațional

CONDIȚII REZERVARE:

 • pentru rezervare fermă se achită un avans de 500 de euro/persoană.
 • să vă asigurați că pașapoartele sunt valabile minim 6 luni de la sfârșitul sejurului.
 • la rezervare, vă recomandăm încheierea unei asigurări storno (în cazul în care se renunță la călătorie din motive specificate în condițiile de asigurare, banii se vor recupera integral).

Termene de plată ofertă STANDARD:

 • 27% din prețul pachetului de servicii de calatorie – la înscriere;
 • 50% din prețul pachetului de servicii de călătorie – cu minim 60 zile înaintea plecării;
 • 100% din prețul pachetului de servicii de călătorie – cu minim 30 zile înaintea plecării. 

Termene de plată ofertă EARLY BOOKING:

 • 27% din pretul pachetului de calatorie – la inscriere;
 • 60% din prețul pachetului de călătorie – cu minim 60 zile înaintea plecării;
 • 100% din prețul pachetului de călătorie – cu minim 30 zile înaintea plecării. 

Condiții de anulare/penalizări ofertă STANDARD:

 1. 27% (avansul) din prețul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunțarea se face din momentul confirmării rezervării și până cu 60 zile calendaristice înaintea plecării;
 2. 50% din prețul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunțarea se face în intervalul 59 zile – 30 zile calendaristice înaintea plecării;
 3. 100% din prețul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunțarea se face în intervalul 29 zile înaintea plecării și ziua plecării.

Condiții de anulare/penalizări ofertă EARLY BOOKING:

 1. 27% (avansul) din prețul pachetului de servicii de călătorie dacă renunțarea se face din momentul confirmării rezervării și până cu 60 zile înaintea plecării;
 2. 100% din pretul pachetului de servicii de calatorie daca renuntarea se face in intervalul 59 zile inaintea plecarii si ziua plecarii.

CUM TE ÎNSCRII?

Totul începe cu un reply la acest e-mail, după care continuăm cu contractul și plata avansului.

Zborul îl puteți achiziționa fie singuri, fie prin agenția cu care colaborăm. Dacă doriți și o ofertă de zbor, adăugați nota asta în e-mailul de înscriere, vă rugăm, împreuna cu datele și locația de sosire/plecare. Agenția vă pune la dispoziție alternative de zbor din diferite locații spre Denpasar. Pentru a beneficia de serviciile de mai sus, în cazul în care vă rezervați singuri avionul, datele de sosire și plecare trebuie să fie obligatoriu cele din program.

6 Comentarii

 1. Buna dimineata.
  Sunt interesat de aceasta vacanta insa va rog daca ma puteti ajuta inca cu cateva detalii referitaore la aceasta excursie:
  1. biletele de avion – pret/persoana si daca include bagaj de cala (plecare din Bucuresti)
  2.un buget aproximativ pentru „bani de buzunar” pentru 2 persoane
  Asptet cu interes raspunsul dvs.
  Multumesc.

 2. Constantin Nastacă

  Detalii vacanță Bali

  Care ar fi costurile pentru zborurile internaționale?
  Mulțumesc

 3. Buna,

  M-ar interesa si pe mine aceasta excursie. Imi puteti spune va rog daca mai sunt locuri disponibile? Reducerea de 10% inca se aplica?

  Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*