Despre mine

M-am pierdut pe o stradă aglomerată din Santa Monica. Am înjurat urcând un munte de trepte ca să văd cel mai tare peisaj din viaţa mea. Am pedalat pe un vulcan (da, şi aici am înjurat). Am făcut peste 20km de sightseeing pe zi când am vizitat Roma. Am închiriat o maşină de la o necunoscută. Am băut un cocktail pe acoperişul unui sky scrapper în New York City (sau mai multe?!). Am mâncat paella în Barcelona. Am făcut snorkeling în Hawaii. Am mers în portbagajul unui pick-up truck pe dunele de nisip ale unei plaje. Şi câte ar mai fi de spus!

anda-poza-about-me

Îmi place să vânez cele mai bune oferte de călătorii, în cele mai diferite locaţii din punct de vedere cultural sau geografic, să mănânc şi să învăţ să gătesc reţete din diverse colţuri ale lumii. Îmi place aventura! Iubesc apa, deci de multe ori călătoresc într-un loc unde pot şi înota sau face snorkeling. (hint: îmi place mult să umblu vandra în locuri exotice). Îmi plac răsăriturile pe cât de mult îmi plac apusurile, dar sunt leneşă şi ratez multe din primele menţionate.

Am locuit în SUA o perioadă, aşa că multe din poveştile de pe blog vor fi de acolo sau din Europa, dar nu numai. Încerc să postez itinerarii, tips&tricks, preţuri şi oferte faine, funny stories. Hope you enjoy it! 🙂 Aaaa da, poţi să-mi spui Anda!