Despre mine

Hello, sunt Anda, sau Umblu Vandra și sunt pasionată de călătorii. Când nu sunt la birou, plănuiesc o vacanță sau călătoresc. Marius e partenerul meu de călătorii și de viață, și e cel responsabil cu distracția și drona.

M-am pierdut pe o stradă aglomerată din Santa Monica. Am înjurat urcând un munte de trepte ca să văd cel mai tare peisaj din viaţa mea. Am pedalat pe un vulcan activ. Am luat țeapă în Asia.  Am închiriat o maşină de la o necunoscută. Am băut un cocktail pe acoperişul unui sky scrapper în New York City – sau mai multe?! Am făcut snorkeling în Hawaii. Am fumat un trabuc pe o plantație de tutun din Cuba. Am înotat într-un infinity pool de pe acoperișul unui sky scrapper în Kuala Lumpur. Am mers în portbagajul unui pick-up truck pe dunele de nisip ale unei plaje. Şi câte ar mai fi de spus!

Trenul pe podul Dom Luis I Porto
Trenul pe podul Dom Luis I Porto

Îmi place să vânez cele mai bune oferte de călătorii, în cele mai diferite locaţii din punct de vedere cultural sau geografic, să mănânc şi să învăţ să gătesc reţete din diverse colţuri ale lumii. Îmi place aventura! Iubesc apa, deci de multe ori călătoresc într-un loc unde pot şi înota sau face snorkeling. Îmi place mult să umblu vandra în locuri exotice, în natură. Îmi plac răsăriturile pe cât de mult îmi plac apusurile.

Am început blogul Umblu Vandra în 2018 și îi aloc aproape tot timpul meu liber. Marius e fanul meu numărul unu și mă ajută să cresc Umblu Vandra – îi face plăcere să caute îmbunătățiri ce pot fi aduse blogului, să filmeze cu drona și să editeze video-urile, să-mi facă poze p e r f e c t e, că-s pretențioasă. Amândoi suntem full time software engineers, part time travelers.

Bine ai venit!