Miradouro da Boca do Inferno insula Sao Miguel Azore Portugalia

Lisabona + Azore de la 237 euro zboruri + 7 nopți cazare

Știu că am primit foarte, foarte multe întrebări despre Azore – cu ce am zburat, de unde, cum, în ce perioadă, cât a fost de scump și așa mai departe. Ziceam zilele trecute că voi începe să postez oferte de călătorie în fiecare joi #umbluvandradeals #thursdaytraveldeals #joiaofertelor . Așa că pentru prima joi a ofertelor, nu pot decât să caut o ofertă de călătorie asemănătoare cu a mea: în Portugalia pentru prima oară, Lisabona + cea mai mare insulă din Azore – São Miguel. Prețurile sunt foaaarte asemănătoare sau identice cu ce am plătit noi – buget de călătorie Azores.

Miradouro da Boca do Inferno insula Sao Miguel Azore Portugalia
Miradouro da Boca do Inferno

O săptămână împărțită între Lisabona și insula exotică São Miguel (aici mai multe poze făcute de noi) mie-mi sună ideal. Trei zile aici și patru dincolo. Am găsit zboruri la 74 euro Budapesta-Lisabona, în luna Martie anul viitor (și eu tot în Martie am fost):

Budapesta – Lisabona dus-întors:

Oferta zbor Budapesta Lisabona

Lisabona – São Miguel dus-întors:

Oferta zbor Lisabona Ponta Delgada Sao Miguel Azore

Plecările din București sunt ceva mai scumpe, undeva pe la 159 euro dus-întors București-Lisabona. Cred că mai ieftin ar fi să zburați până în Milano, iar din Milano spre Lisabona cu vreo 60 euro.

Milano – Lisabona dus-întors:

Mai sunt multe variante de date, chiar și puțin mai ieftine, pentru luna ianuarie. Eu am postat câteva dintre cele mai atrăgătoare ca perioadă-preț.

Pentru cazări, postez câte o ofertă de Airbnb cu review-uri foarte bune pentru perioadele exacte prețului în bold:

Oferta cazare Airbnb Sao Miguel Azore
Oferta cazare Airbnb Lisabona

Dacă încă n-ai citit cât am cheltuit noi în Azore, citește aici. Iar despre cum să vizitezi São Miguel, poți să citești și articolul ăsta.

Ce nu e inclus în preț:

  • Bagaj
  • Mâncare
  • Transport
  • Intrări obiective

Un Comentariu

  1. M-ați inspirat cu această destinație și am început să planific toate demersurile, însă aș vrea să știu în ce perioadă mi-ați recomanda să merg. Aspectele legate de temperatură mă interesează cel mai mult. Mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*