The Loft Tree House interior Transylvania Log Cabins

Escapadă de weekend la munte – Transylvania Log Cabins

Anul trecut pe vremea asta căutam pe Airbnb o cazare în apropiere de Retezat, să facem o drumeție în zonă. Am găsit atunci o cabană din lemn în Peșteana, un sat în apropiere de Hațeg, de care ne-am îndrăgostit instant. Anul acesta în Mai aveam să ne întoarcem în aceeași cabană, cea cu etaj, despre care am mai scris aici, cabana Heavenly – Transylvania Log Cabins.

The Loft Tree House Transylvania Log Cabins
The Loft Tree House – Transylvania Log Cabins

Am aflat însă între timp că mai construiesc o căsuță în copac, pe lângă cea pe care o aveau deja și, deși nu aveam weekend-uri disponibile, am promis că o vom vizita de îndată ce e gata. La începutul lui Iulie a fost gata, și după vreo săptămână ne-am făcut și noi bagajele ca să lucrăm remote vreo două zile din mijlocul naturii. Recomandăm experiența, altă treabă când auzi păsări de afară în loc de claxoane și te trezești înconjurat de munți. Toate cabanele au wifi, so why not?

Noua căsuță din copac e construită de Rareș și aranjată de Gabi, aranjată în stil scandinav, are un pat dublu foarte comfortabil, o mini bucătărie, frigider, măsuță de lucru/mâncat (colțul meu preferat), un pat la înălțime pentru minioni sau copii și o terasă. Aaa, și multe ferestre. În jur, numai verdeață, hamace, un grătar și mascotele casei: căprițele.

The Loft Tree House interior Transylvania Log Cabins
O vedeți pe geam pe Mihăița?

Nu sunt surprinsă de vibe-ul perfect, când gazdele îți povestesc că dorm în cabană de îndată ce e gata, să o testeze ei înainte de a o închiria. Mulțumim, Gabi și Rareș, pentru un colț de rai în România noastră dragă și pentru că sunteți atât de implicați.

De data asta am ales să nu vizităm nimic, însă în zonă e Parcul Național Retezat și Fundătura Ponorului, pe care le-am văzut în vizitele anterioare. Vara trecută, am condus vreo 45 de minute până în Cârnic, punctul final accesibil cu mașina spre Parcul Retezat. Anul acesta în Mai, am făcut vreo 30 de minute până în Federi, unde am lăsat mașina pentru o drumeție spre Fundătura Ponorului. 

The Loft Tree House intrare Transylvania Log Cabins
Intrare în The Loft Tree House – Transylvania Log Cabins

Link-ul către Airbnb îl găsiți aici, dar Gabi și Rareș răspund la mesaje și pe Facebook sau Instagram, oricând, pe conturile Transylvania Log Cabins. Au încă patru proprietăți de închiriat în Peșteana, pe lângă noua căsuță din copac: o altă căsuță în copac, două cabane de lemn și un farmhouse. Câte ceva pe gustul fiecăruia. 

The Loft Tree House balconTransylvania Log Cabins
The Loft Tree House – Transylvania Log Cabins
The Loft Tree House intrare Transylvania Log Cabins
The Loft Tree House – Transylvania Log Cabins

2 Comentarii

  1. Daniel Onisor

    Nu credeam ca exista asa ceva la noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*