Targul de Craciun din Praga 282 euro cazare 4 nopti zbor

Târgul de Crăciun din Praga: 282 euro, cazare 4 nopți + zbor

Târgul de Crăciun de la Praga începe în 3 zile, pe 30 noiembrie 2019, iar mie-mi fuge gândul la city break-ul petrecut în Praga de 1 decembrie 2017. Anul ăsta nu ajungem, dar am aruncat oricum un ochi peste oferte. Weekend prelungit în decembrie, sau chiar Crăciunul sau Revelionul în Praga, sună atât de bine! Vestea bună e că târgul de Crăciun din Praga ține până în 6 ianuarie 2020, spre deosebire de cel din Viena, care se încheie după 26 decembrie 2019. Noi am ajuns în Praga cu mașina din Timișoara, deci la un preț mai mic decât cel exemplificat mai jos, care include zbor dus întors din București, deci dacă ești din zona de vest a țării, probabil vei ieși mai ieftin.

Targ de Craciun in Praga
Praga, decembrie 2017

La prețul de 282 euro/persoană, poți petrece un weekend prelungit (4 nopți) bătând străduțele pietruite din Praga, cu un pahar de vin fiert aromat în mână. Nu rata nici cârnăciorii de la street food, sunt delicioși!

Street Food Praga Targul de Craciun
Street Food Praga

Tariful exemplificat este pentru două persoane, perioada 12 – 16 decembrie și include următoarele:

Oferta cazare apartament Airbnb Praga
Airbnb Praga

Alte variante de zbor, unele mai ieftine:

Alte variante de zbor, de Crăciun:

O altă variantă de zbor, de Revelion:

Oferta cazari apartamente Airbnb Praga harta
Cazări Praga

Alternative cazare, toate în regim Airbnb, apartament privat de două persoane, preț pentru 4 nopți, perioada 12-16 decembrie 2019:

Harta lumii pin Starbucks Praga
Poză făcută la un Starbucks din Praga

Ce nu e inclus în preț:

  • Bagaj 
  • Mâncare 
  • Intrări obiective

Vacanțe plăcute, sper că a fost util articolul. Dacă ai alte sugestii de destinații pentru care să caut oferte, lasă-mi un comentariu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*