Oferta zbor Atena Sydney Australia

Ofertă Australia – zboruri între 467 euro și 527 euro

Știți deja, probabil, că în emisfera sudică, sezoanele sunt inversate față de ale noastre. Asta înseamnă că primăvara lor e în timpul toamnei noastre, în perioada septembrie – noiembrie. Temperatura în octombrie în Australia, de exemplu, este între 18-22 grade Celsius, perfectă pentru o vizită la preț mic! Pe lângă oferta de zboruri, prețurile vor fi mai bune și la cazări în perioada aceea.

Am găsit destul de multe variante de zboruri Atena – Sydney, pentru primăvara lor din perioada septembrie – noiembrie 2020. Perioade mai lungi sau mai scurte, pentru toate tipurile de vizite. Pentru că opțiunile de a vizita țara asta imensă pot fi nemărginite, nu voi include variante de cazări/mașini închiriate. Eu una m-aș urca într-o autorulotă și aș explora cât de mult mi-ar permite timpul.

Toate zborurile sunt cu Scoot Airlines și au o singură escală, în Singapore. Mai jos opțiunile de zboruri.

Atena – Sydney, oferte zbor dus-întors, primăvara 2020 în Australia (toamna 2020 în România):

Oferta zbor Atena Sydney Australia

Până în Atena, se poate ajunge cu RyanAir din București, sau WizzAir din Budapesta, la prețuri foarte bune toamna. Iar dacă doriți și alte opțiuni, se găsesc zboruri ieftine cu Scoot și din Berlin până în Sydney.

Nu este inclus în prețul afișat:

  • Bagaj de cală
  • Masă pe avion
  • Asigurare de călătorie

Pentru oferte de cazare, Booking și Airbnb rămân cele mai relevante site-uri de rezervări. Folosind codul meu Airbnb pentru un cont nou, primești 33 euro credit pentru cazare și 13 euro credit pentru activități cumpărate prin Airbnb.

Oferta cazare Airbnb
Oferta cazare Booking

Nu uita – în Australia, moneda este AUD – Australian Dollar și, în momentul în care scriu acest articol, 1 AUD valorează 2.96 RON la cursul BNR. Pentru schimburi valutare avantajoase, îți recomand folosirea cardului Revolut. Poți comanda și tu cardul tău gratuit, folosind link-ul acesta:

Oferta card gratuit Revolut

Călătorii plăcute! Pentru mai multe oferte, verifică pagina ofertelor de pe blog, sau alătură-te nouă pe grupul de călători Umblăm Vandra de pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*