Doamna toamnă și schimbarea

Câți dintre noi asociază schimbarea anotimpului cu un nou început? Mă nimeresc mereu în vreo excursie la început de toamnă, se pare, iar într-una din zilele ploioase, aflându-mă într-o cafenea călduroasă din București, ca astăzi, sau într-un tren din Belgia, cum a fost anul trecut, îmi fuge gândul la începutul școlii. Toamna, odată cu frunzele ce se grăbesc să cadă, ne grăbeam și noi cândva să ne pregătim de cel mai important început de sezon: școala. Și nu știu cum vă amintiți voi, dar eu îmi amintesc că, pe lângă caiete, culori și alte rechizite, ne schimbam și garderoba. Nu pentru că eram eu fancy sau ceva, ci pentru că cele vechi erau fie prea mici, fie prea folosite. Am rămas cu senzația, la fiecare început de toamnă, că trebuie să mă pregătesc cu haine noi de sezonul friguros. Și atunci încep cercetările.

Mi-e mult mai ușor, de când cu trendul online shoppingului, să găsesc ceea ce vreau. La fel ca atunci când caut bilete de avion, mașini de închiriat sau cazări pentru vacanțele mele, mă folosesc de platformele cele mai practice: cele care aduc laolaltă mai multe branduri, companii, agenții sau hoteluri. Știți deja favoritele mele în materie de travel, așa că astăzi vă spun de ANSWEAR, platformă practică de online shopping, retailer pentru mai bine de 300 de branduri. Pe lângă că găsesc toate brandurile de interes, produse 100% originale și îmi sunt livrate acasă, mai au și serviciul de puncte bonus, în valoare de 10% din valoarea comenzii, când te înscrii în Answear Club. Iar eu ador să salvez bani!

Toamna aceasta, îmi păstrez stilul pe care îl păstrez mai mereu: cel confortabil. Nu voi rata o pereche de adidași confortabili, jeanși și hoodies, iar pentru zilele în care vreau să mă simt drăguță, mă voi folosi de o pereche de botine de damă și o geantă de damă simplă, pe stilul meu. Obsesia mea rămâne culoarea maro pentru toamnă, și îmi place enorm că trendurile clasice sunt valabile în fiecare an. Carourile sunt slăbiciunea mea, iar paltoanele maro clasice, fie de bărbați, fie de femei, îmi atrag mereu atenția. Nu e sezon să nu am un pardesiu sau palton maro, sau maxim bej. Am încercat să-l schimb cu negru sau gri, dar nu-l pot lăsa deoparte prea mult timp. It’s my signature trend. 

Da, stilul meu este simplu. Nu înțeleg, așadar, trendurile acelea complicate, unde elemente foarte diverse se suprapun și se combină. Sau trendurile acelea shiny, care ies mult prea tare în evidență. Dar înțeleg că toți simțim să ne exteriorizăm în diverse moduri, unii alegând să iasă în evidență mai tare decât noi, introvertiții care ne îmbrăcăm subtil și simplu și încercăm să nu ieșim în evidență prea tare. 

To new beginnings! Bine ai venit, toamnă 🙂

*Articol scris cu emoții pentru prima probă a competiției de blogging Super Blog 2019

Un Comentariu

  1. Pingback: Proba 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*