O săptămână în Tenerife la 258 euro: zbor + cazare + rental car

Am aflat deja de câțiva ani că-s mai impresionată de natură decât de orașe, așa că mă trezesc deseori căutând oferte pe insule cu plaje deosebite, vulcani impresionanți sau multă vegetație. Astăzi m-am interesat de o vacanță de o săptămână în Tenerife, și îmi place ce am găsit. 

Tenerife, Spania
Tenerife, Spania

Cu prețul de 258 euro de persoană, poți petrece o săptămână în Tenerife. Tariful exemplificat este pentru două persoane, perioada 25 ianuarie – 1 februarie și include următoarele:

Pe lângă acestea, mai includ alte variante de zbor, cu plecare din Budapesta sau București, în diverse perioade, pentru flexibilitate. Adaug și două variante extra de cazare în regim Airbnb, tot pentru flexibilitate. 

Variante zbor București – Madrid, dus-întors:

Variante zbor Budapesta – Madrid, dus-întors:

Variante zbor Madrid – Tenerife, dus-întors:

Cazare în apartament de două persoane, în regim Airbnb:

Mașina de închiriat:

  • Găsită pe kayak, varianta la cel mai bun preț și cea mai mică dimensiune, la 42.77 euro de mașină, 6 zile. Sunt multe alte variante, iar dacă vrei să vezi cum caut eu mașină de închiriat la preț bun, vezi articolul acesta.

Ce nu e inclus în preț:

  • Bagaj 
  • Mâncare 
  • Cazare o noapte (sau mai multe) Madrid
  • Intrări obiective

Vacanțe plăcute, sper ca a fost util articolul. Dacă ai alte sugestii de destinații pentru care să caut oferte, lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *